Kézműves Fekete Ribizli Velő 6 üveg (6x370ml) (2022)

Extra dzsem minőség (100% gyümölcstartalom) a saját magyar nemesítésű zamatos fekete ribizlinkből. Konyhakész, azonnal felhasználható.  Vegyszertől mentesen termelve, vegyi anyag nélkül feldolgozva és tartósítva. Sem cukrot, sem pektint nem tartalmaz, kézműves módon kisüzemi körülmények között elkészítve, hőkezeléssel tartósítva, passzírozva, így csak egészen kevés, a legkisebb magocskák maradtak benne.


Állagra folyós. Sűrűbb mint a natúr lé, de hígabb mint a lekvár.  Ajánljuk azoknak akik egyszerre csak kis tételt fogyasztanak, de szeretik pl. saját készítésű bor, sütemény, sorbet, egyedi édesítésű szörp, lekvár elkészítéséhez, cukrászati egyedi receptekhez. A kinyitás után csak tiszta kanállal nyúljunk az üvegbe, keverjük fel, majd azonnal tegyük hűtőbe a maradékot és maximum 2-3 nap alatt fogyasszuk el. Volt olyan ami nyitást követően heteket is kibírt, de ez nem garantált.


A mérete miatt feldolgozásra javasoljuk profi Nagyiknak, Anyukáknak, akik tudják hogy mit akarnak és tudják hogy az velőből a legjobb.6 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről