Fekete Ribizli Ivólé (Smootie) 1 doboz (3 kg), hőkezeléssel tartósítva, 100% fekete ribizli (2022)

Csak fekete ribizli, semmi más. A gyümölcs 3 fázisú mosást követően daráláson és szűrésen esik át, majd bekerül a tartályba, ahonnan hőkezelés után aszeptikus tasakokba töltjük, és bedobozoljuk. Természetesen van némi vitamin-veszteség a hőkezelés során, de így vegyi anyag, tartósító szer használata nélkül 8-10 hónapra megoldott a tartósítás, és marad a friss fekete ribizli levünk egész évben melyet a kis csap segítségével decinként adagolhatunk! Felbontás után mi hűtőbe szoktuk tenni, biztos ami biztos....de ez nem kötelező, inkább túlzott óvatosság.


Nagyon egészséges, de rendkívül markáns íz! Ez nem őszibarack, nem alma! Ez bizony "csókra húzza" az ember száját, teljesen azt a hatást adja, mint amikor nyáron, érés idején egy jó marék ribizlit bekapunk és össze rágunk, annak minden jótékony hatásával.

E sorok írója egészen karácsonyig minden reggel 1-2 dl ilyen levet fogyasztott. Elképesztő hatást tapasztaltam az agyi frissesség terén. Míg korábban déli 12 körül már a kávéfőzőre kacsingattam, a napi 1-2 dl natúr ribizlilé délután 2-3-ig pörgette az agyamat, nem pedig a szívemet! Csak azt tudja aki kipróbálta!


Mennyiségi kedvezmények - érdemes összefogni, együtt rendelni barátokkal, szomszédokkal, kollégákkal:


(A kedvezmény a kosárnál kerül levonásra a teljes rendelési értékből %-os alapon!)


Az értékhatárok a többi késztermékkel összevonva értendőek, tehát lehet mixelni. Friss gyümölcs rendeléssel való összevonás 170.000 Ft felett lehetséges


35.000 Ft értékű rendelés esetén -4% kedvezmény


70.000 Ft értékű rendelés esetén -8% kedvezmény 


170.000 Ft értékű rendelés esetén -12% kedvezmény


350.000 Ft értékű rendelés esetén -16% kedvezmény
 

6 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről