Akácmézzel édesített ribizli ivólé (3 kg) (2021)

Van, aki inna ribizli-levet, de túl savanyúnak találja.....ezért a tartályban akácmézet keverünk hozzá, és így kb. 25%-kal megemeljük a cukor-fokát. Így a ribizli egy hasonlóan nemes és egészséges dologgal, a mézzel találkozik, sokkal kellemesebb, de még mindig egészséges.   Természetesen van némi vitamin-veszteség a hőkezelés során, de így vegyi anyag, tartósító szer használata nélkül 10-12 hónapra megoldott a tartósítás, a friss, mézzel édesített fekete ribizli levünket egész évben ihatjuk, kis csap segítségével decinként adagolhatjuk! Felbontás után mi hűtőbe szoktuk tenni, biztos ami biztos....de ez nem kötelező, inkább túlzott óvatosság.


Így is markáns ribizli - íz, de sokkal szelídebb! 


Elképesztő hatást tapasztaltam az agyi frissesség terén. Míg korábban déli 12 körül már a kávéfőzőre kacsingattam, a napi 1-2 dl natúr ribizlilé délután 2-3-ig pörgette az agyamat, nem pedig a szívemet! Csak azt tudja aki kipróbálta!


Mennyiségi kedvezmények - érdemes össze fogni, együtt rendelni barátokkal, kollégákkal, ismerősökkel:


(A kedvezmény a kosárnál kerül levonásra a teljes rendelési értékből %-os alapon!)


Az értékhatárok a többi késztermékkel összevonva értendőek, tehát lehet mixelni. Friss gyümölcs rendeléssel való összevonás 170.000 Ft felett lehetséges


35.000 Ft értékű rendelés esetén -4% kedvezmény


70.000 Ft értékű rendelés esetén -8% kedvezmény 


170.000 Ft értékű rendelés esetén -12% kedvezmény


350.000 Ft értékű rendelés esetén -16% kedvezmény
 

7 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről